Are balta pește, Stiri in imagini

Acuzații grave: Bulevardul I.C. Brătianu, blocat de interesele furnizării de bitum!

asfaltare i.c. bratianu

Continuă vorbele grele pe subiectul PIDU-urilor din municipiul Târgoviște. Ritmul nesatisfăcător în care avansează lucrările și deranjul instalat de prea multe luni în cartiere atrag nemulțumiri și acuzații deopotrivă.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, cel care a ieșit, ieri, într-o conferință de presă extrem de critică la adresa modului neprofesionist de implementare a lucrărilor de infrastructură, susține că, de pildă, execuția pe Bulevardul I.C. Brătianu a întârziat de la finalizare din cauza intereselor financiare legate de firmele care furnizează bitumul:

I.C. Brătianu, știți că este blocat de mai multă vreme. Știți ce e în spatele subiectului ăstuia? Furnizarea de bitum – ca s-o spun eu public, să știe și domnul Cioacă (n.a. – administratorul public al municipiului) faptul că eu cunosc, – prin intermediul unor firme agreate de cei care gestionează PIDU-urile. Sunt neînțelegeri de natură financiară, care au blocat municipiul Târgoviște. Iar ei sunt implicați. Deci, să treacă la treabă, pentru că ne interesează pe toți, și să lase comentariile prin presă.

Nu știm ce și câte interese există sau dacă există. Președintele CJD are acces la mai multe informații decât noi. Știm însă, din istoria recentă, că, în luna iunie, am fost chemați pe I.C. Brătianu la momentul de turnare a primului strat de asfalt (vezi AICI). Executivul Primăriei Târgoviște era, atunci, extrem de optimist și pronunța, ca termen de finalizare a lucrărilor, data de 15 august!!! Ori, suntem în 25 septembrie și n-am văzut, încă, finalul, de unde pricepem că un blocaj (motivat de bani sau de incompetență sau și de una și de alta) a existat și există.

Oroare muncii!

Citiți și: Președintele CJD: E un DEZASTRU în municipiul Târgoviște!

Comentarii

comentarii

One Comment

  1. As adauga o mica observatie : bitumul este un produs chimic care se foloseste la fabricarea asfaltului, alaturi de agregate (pietris, nisip) si de filer. Probabil la asfalt se face referire, ca produs finit, dar mica eroare poate fi permisa in contextul in care in vocabularul cotidian lumea percepe asfaltul turnat in alte suprafete decat sosele ca fiind „bitum”, ca o obisnuinta din vremurile in care, de exemplu bitumul se folosea la suprafete sportive. Multumesc

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Reclama ta aici
gusto giusto2 copy
supercom 2

Arhiva