Marcel Ciolacu, cuvinte mari către Corneliu Ștefan și Cristian Stan: Sunt oameni de construcție și mă bucur că sunt colegul lor; sper că sunt și prietenul lor!

Președintele PSD, Prim-ministru al României și candidat pentru funcția de Președinte al României, Marcel Ciolacu, a vizitat, astăzi, Târgul de Sf. Dimitrie de la Fieni, unul dintre cele mai mari târguri de toamnă din țară. A fost însoțit de președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, primarul municipiului Târgoviște – Cristian Stan, fostul premier – Victor Ponta, parlamentarii PSD Dâmbovița, primari din județ.

La întoarcere, Ciolacu a avut o întâlnire cu membrii Consiliului Politic Județean al PSD Dâmbovița, prefațată de câteva declarații de presă:

Faptul că am fost cu dl președinte al Consiliului Județean, cu dl primar și, nu în ultimul rând, cu dl fost prim-ministru Victor Ponta – de aceea nu m-a înjurat lumea și nu m-a huiduit, ci m-a primit atât de bine.

Am plecat, astăzi, în campanie, în două județe foarte dragi mie, Argeș și Dâmbovița, de care mă leagă o istorie întreagă. Drumul meu de președinte al Partidului Social Democrat l-am pornit în aceste două județe. Primele organizații pe care le-am vizitat și în care am făcut alegeri au fost acestea două.

Am pentru echipa de la Dâmbovița ceva special, pentru că această echipă, Corneliu și Daniel sunt oameni speciali, oameni tineri, oameni determinați, care pe mine m-au sunat sau m-au căutat numai ca să ajut comunitatea; niciodată, niciunul dintre ei nu m-a căutat cu o problemă personală, de niciun fel. (…) Sunt doi oameni de construcție și eu mă bucur că sunt colegul lor; sper că sunt și prietenul lor pentru că eu, pe amândoi, îi consider prietenii mei.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.