Adrian Țuțuianu (PSD): A venit timpul pentru o alegere care să nu mai însemne „răul cel mai mic”, ci persoana cea mai potrivită

Secretar general adjunct al Guvernului și candidat PSD București pentru alegerile parlamentare, pe lista de Senat, Adrian Țuțuianu oferă un mesaj de susținere pentru Marcel Ciolacu în alegerile prezidențiale.

În această noapte s-a dat startul campaniei electorale pentru Președinția României, unul dintre cele mai importante examene democratice pentru țara noastră. Timp de 20 de ani, am avut la Cotroceni președinții pe care-i știți și despre care n-aș vrea să mai vorbesc. Spun doar că au fost cel puțin nepotriviți pentru această demnitate.

Cred că a venit timpul pentru o alegere care să corespundă exigențelor de seriozitate, decență și demnitate ale funcției. O alegere care să nu mai însemne „răul cel mai mic”, ci persoana cea mai potrivită. Și cred cu putere că acea persoană este președintele Marcel Ciolacu. Un om care a dovedit că are valorile sociale corecte, cunoaște nevoile oamenilor (l-a ajutat și postura de Prim-ministru) și înțelege cât de important este pentru o societate că ea să nu fie dezbinată. Îl susțin cu toată încrederea și spun că este o șansă pe care nu o mai putem pierde.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.