Noii primari de la Moreni și Titu au depus jurământul / Gabriel Purcaru și Laurențiu Costache intră, oficial, în mandat

Zi importantă pentru Gabriel Purcaru, primarul ales pe 9 iunie să conducă administrația municipală de la Moreni. Astăzi, împreună cu noii consilieri locali, edilul a depus jurământul și a intrat în mandat. I-au stat alături președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan, prefectul Dragoș Rusu, deputatul Radu Popa, candidații pentru alegerile parlamentare – Claudia Gilia și Laurențiu Neculăescu, vicepreședintele CJD – Luciana Cristea.

Gabriel Purcaru: Este un moment important pentru noi toți. Vreau să le mulțumesc celor 3616 de morenari care mi-au acordat votul de încredere pentru a ocupa această funcție și cărora le promit că nu o să-i dezamăgesc. Începând de astăzi voi fi primarul tuturor, și al celor care m-au votat și al celor care nu m-au votat. Distinse colege și distinși colegi consilieri municipali, vreau să înțelegeți foarte bine care este rolul nostru și importanța funcției pe care o ocupați. Începe un nou capitol pentru noi toți și suntem obligați să avem un singur obiectiv, și anume dezvoltarea municipiului Moreni. Haideți să facem din Moreni un municipiu de care să fim mândrii cu toții. Vă doresc mult succes, sănătate și putere de muncă. Cu Dumnezeu înainte.


Și la Titu începe un nou capitol administrativ, cu atât mai mult cu cât se schimbă și culoarea politică a primarului. Social-democratul Laurențiu Costache vine în fruntea administrației locale și își asumă dezvoltarea accelerată a orașului:

Pornim pe drumul modernizării orașului Titu, pentru un viitor demn, în care nimeni nu se va simți lăsat în urmă, indiferent de strada pe care locuiește. Cuvântul de ordine al mandatului meu va fi DEZVOLTARE.

Împreună, vom transforma orașul TITU într-un centru urban care va fi motorul economic al zonei, va atrage noi investiții în economia locală și va accelera dezvoltarea întregului județ.

Ușa mea va fi deschisă tuturor, iar instituția pe care de astăzi o voi conduce va avea cea mai prolifică transformare din ultimele decenii. Vreau să fiu primarul tuturor și îmi propun să îi conving nu doar pe cei care m-au votat în această funcție, ci în egală măsură pe cei care au avut alte opțiuni.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.