CJ Dâmbovița continuă investițiile majore în SĂNĂTATE: va fi reabilitat Spitalul de Pediatrie Gura Ocniței / detalii

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat semnarea contractului de proiectare și execuție pentru eficientizarea energetică a Spitalului de Pediatrie Gura Ocniței. Vorbim de o investiție de 37 milioane lei, care va transforma, practic, unitatea, secție a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

Corneliu Ștefan:

Acest proiect nu se reduce doar la cifre! Reabilitarea energetică a celor trei pavilioane (A, B și C) va transforma fundamental Spitalul de Pediatrie Gura Ocniței. Nu vorbim doar despre o reducere semnificativă a costurilor cu energia, ci despre crearea unui mediu de îngrijire modern și primitor.

Investiția Consiliului Județean Dâmbovița în acest spital reprezintă un pas mare în îmbunătățirea îngrijirii medicale pediatrice din județul nostru, cu atât mai semnificativ cu cât numai anul trecut aproape 1200 de copii au beneficiat de tratament la Gura Ocniței.

Planul de implementare este structurat astfel: 3 luni sunt dedicate proiectării tehnice, iar 15 luni sunt alocate execuției efective a lucrărilor.

Acest proiect al Consiliului Județean Dâmbovița ridică investițiile totale în sănătatea dâmbovițenilor la aproximativ 144.000.000 de lei.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.