„Din grijă pentru tine”, campanie de sănătate la Târgoviște / consultații și analize gratuite (detalii)

Municipiul Târgoviște a fost gazda unui amplu eveniment de sănătate, campania „Din grijă pentru tine”, inițiată și organizată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România, sub forma unui spital mobil, cu 20 de cabinete, amenajat în Sala Polivalentă din municipiu. Timp de două zile, medici specialiști și asistenți medicali voluntari au fost la dispoziția cetățenilor pentru servicii, consultații și analize gratuite pe un palier vast: ecografie abdominală, eco-Doppler, neurologie, pneumologie, reumatologie, dermatologie, stomatologie, EKG, ORL. kinetoterapie, oftalmologie, diabet, medicină internă, psihologie.

La eveniment au fost prezenți și primarul municipiului – Cristian Stan, senatorul Titus Corlățean, deputatul Carmen Holban, secretarul CJD – Dan Popa. Primăria și Consiliul Județean sunt parteneri ai campaniei.

Teama de a merge la medic reprezenta o realitate prepandemică a societății noastre, însă ultimii trei ani au acutizat puternic aceasta problema. Mulți români nu au timp, nu au bani și nu au curaj să afle ce îi doare. De aceea dorim să oferim servicii medicale gratuite,cîn spații create special în acest sens, în colaborare cu partenerii și sponsorii noștri. Evenimentul este unul de educație și prevenție. Facem o campanie de screening gratuit și amenajăm cabinete pentru efectuarea de ecografii, astfel încât să putem oferi servicii medicale atât doamnelor, cât și domnilor, spun organizatorii.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.