PSD Dâmbovița a dat startul strângerii de semnături / pe câți parlamentari mizează și când vom avea numele candidaților

PSD Dâmbovița a organizat, astăzi, o conferință de presă pentru a marca lansarea campaniei de strângere de semnături pentru alegerile parlamentare și prezidențiale. Au fost prezenți președintele Corneliu Ștefan, secretarul general – Cristian Stan, parlamentari și primari.

Împreună cu toți colegii mei, împreună cu toate echipele PSD din cele 89 de localități, începând cu această dimineață, vom merge din casă-n casă și vom strânge semnături de susținere pentru cele două liste, cea pentru Senat și Camera Deputaților și lista pentru Președintele României.

După cum bine știți, în urma Congresului PSD, președintele Marcel Ciolacu este candidatul PSD la funcția de președinte al României și cred că, după 20 de ani, România are nevoie de un președinte social-democrat, are nevoie de un președinte – liant între toate generațiile și, nu în ultimul rând, avem nevoie de stabilitate pentru dezvoltarea tuturor comunităților locale din România.

Liderul PSD Dâmbovița a oferit și câteva exemple de beneficii pentru județ sub tutela guvernamentală a lui Marcel Ciolacu, fie că le place unora sau nu le place:

  • Am deblocat DN 7, se lucrează pe acest drum național deosebit de important pentru sudul județului Dâmbovița;
  • O veste bună: luna aceasta vor începe lucrările pe DN 71. Așteptăm de 20 de ani modernizarea la 4 benzi pe sectorul Bâldana – Târgoviște, iar anul acesta, în luna septembrie, vor începe lucrările, iar anul viitor vor începe și pe sectorul Târgoviște – Sinaia;
  • Trei proiecte importante sprijinite de premierul Marcel Ciolacu: inelele de centură pentru centrele urbane din județ;
  • Două proiecte pe care județul Dâmbovița le-a așteptat de foarte mult timp: Palatul administrativ al Consiliului Județean și Prefecturii și Sala Sporturilor din municipiul Târgoviște.

În privința desemnării candidaților PSD Dâmbovița pentru alegerile parlamentare, reamintim că ideea lui Corneliu Ștefan, agreată de toți colegii săi, este ca viitorii candidați pentru Senat și Camera Deputaților să fie propuși din fiecare regiune a județului și votați de toți aleșii locali din respectiva regiune. Sunt 6 zone (Târgoviște, Pucioasa – Fieni, Valea Dâmboviței, Găești, Titu – Răcari, Băleni – Moreni), vor fi 6 conferințe regionale din care vor veni aceste propuneri (una sau două). Iar faptul că fiecare ales local va putea să-și dea votul pentru parlamentari vine să ofere un plus de motivație participativă mașinăriei partidului, de jos până sus. Dacă vor fi mai multe propuneri dintr-o regiune, le separă votul. Până maxim pe 10 octombrie vom avea listele finale, spune Ștefan.

Deși nu transmit asta oficial, liderii PSD Dâmbovița iau în calcul un scenariu optimist cu 7 parlamentari (din totalul de 10 câți are județul), 2 senatori și 5 deputați, alimentat de victoria categorică din iunie, care a pus organizația pe primul loc în țară ca scor politic, 60%.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.