Vrei să-ți urmezi pasiunea în domeniile Facultății de Științe și Arte? Universitatea „Valahia” oferă programe de studii de licență și masterat

Dacă aspiri la o carieră de succes sau dorești să-ți urmezi pasiunea într-unul dintre domeniile Facultății de Științe și Arte, Universitatea „Valahia” din Târgoviște îți oferă programe de studii care să răspundă nevoilor și intereselor tale:

Programe de studii de licență:

  • Matematică informatică;
  • Fizică;
  • Muzică.

Programe de studii de masterat:

  • Metode fizico-chimice de analiză pentru controlul calităţii vieţii şi mediului;
  • Matematici fundamentale pentru învățământ;
  • Educație muzicală.

Persoanele interesate de studierea unui program de licență, se pot înscrie în perioada 3-16 septembrie 2024. Pentru domeniul de licență Muzică, înscrierea este în intervalul 3-14 septembrie, urmând ca pe data de 16 septembrie să se susțină probele de concurs. Cei care doresc să continue studiile la nivel de masterat, o pot face înscriindu-se până la data de 19 septembrie 2024, urmând ca pe 20 septembrie să susțină probele eliminatorii și/sau pe cele de concurs.

Procesul de înscriere se poate realiza online, direct pe platforma admitere.valahia.ro, până în ultima zi a concursului de admitere, ora 17:00.

Încheierea contractelor pentru candidații declarați admiși are loc în perioada 18-21 septembrie 2024, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-17:00, respectiv sâmbătă, în intervalul orar 9:00-12:00, la secretariatul Facultății de Științe și Arte.

COMPARTIMENTUL DE RELAȚII PUBLICE UVT

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.