Primarul ales al Ploieștiului vorbește la superlativ despre administrația de la Târgoviște: Ploieștenii privesc cu admirație povestea de succes a Târgoviștei

Au devenit, deja, uzuale articolele din presa prahoveană, care arată comparativ către municipiul Târgoviște în oglindă cu Ploieștiul. Cvasitotalitatea acestora deplâng situația actuală a reședinței prahovene în raport cu dezvoltarea din ultimii ani a fostei Cetăți de Scaun a Țării Românești. Și fac asta jurnaliștii ploieșteni, nu cei „subiectivi” din Târgoviște.

Confirmarea acestei realități (care a depășit stadiul de percepție) vine, acum, direct de la primarul ales al municipiului Ploiești, Mihai Polițeanu, cel care a câștigat, ca independent, alegerile din luna iunie. Provocat de „povestea de succes” a vecinilor târgovișteni, Polițeanu a avut o întâlnire cu omologul său, Cristian Stan. Cuvintele despre administrația de la Târgoviște îi aparțin:

Astăzi m-am întâlnit cu domnul Cristian Daniel Stan (PSD), cel care a fost ales în acest an primar al municipiului Târgoviște pentru al treilea mandat consecutiv.

Încrederea târgoviștenilor e bine întemeiată pe realitatea primelor două mandate. Târgoviște e un exemplu de succes administrativ bazat pe proiecte finanțate din fonduri europene. Ploieștenii privesc cu admirație povestea de succes a Târgoviștei și o văd drept o dovadă că se poate.
La rândul său, edilul Târgoviștei a declarat că întâlnirea a însemnat „o discuție aplicată despre administrație, fonduri europene și dezvoltarea comunității”.
.
Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.