Sesiune de toamnă / Admitere la Facultatea de Ingineria Materialelor și Mecanică a Universității „Valahia”

Dacă aspiri la o carieră de succes sau dorești să-ți urmezi pasiunea într-unul dintre domeniile Facultății de Ingineria Materialelor și Mecanică, Universitatea „Valahia” din Târgoviște îți oferă programe de studii care să răspundă nevoilor și intereselor tale:

Programe de studii de licență:

  • Știința materialelor;
  • Echipamente pentru procese industriale;
  • Inginerie economică în domeniul mecanic.

Programe de studii de masterat:

  • Materiale avansate;
  • Echipamente moderne de fabricare și testare în ingineria mecanică.

Persoanele interesate de studierea unui program de licență, se pot înscrie în perioada 3-16 septembrie 2024. Cei care doresc să continue studiile la nivel de masterat, o pot face înscriindu-se până la data de 19 septembrie 2024, urmând ca pe 20 septembrie să susțină probele eliminatorii și/sau pe cele de concurs.

Procesul de înscriere se poate realiza online, direct pe platforma admitere.valahia.ro, până în ultima zi a concursului de admitere, ora 17:00.

Încheierea contractelor pentru candidații declarați admiși la programele de licență și master are loc în perioada 18-21 septembrie 2024, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-17:00, respectiv sâmbătă, în intervalul orar 9:00-12:00, la secretariatul Facultății de Ingineria Materialelor și Mecanică.


Pentru a veni în sprijinul viitorilor studenți, Universitatea „Valahia” din Târgoviște își actualizează constant informațiile privitoare la admitere, pe site-ul dedicat: www.valahia.ro. De asemenea,  noutățile pot fi urmărite și pe conturile oficiale de Facebook și Instagram.

Recomandăm tuturor candidaților să consulte și site-urile facultăților de interes pentru a fi la curent cu detalii suplimentare și cerințe specifice fiecărui program de studii.

COMPARTIMENTUL DE RELAȚII PUBLICE

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.