FOTOGALERIE / Congresul PSD / Delegația PSD Dâmbovița

Delegaţii la Congresul ordinar al PSD l-au reales prin vot secret electronic pe Marcel Ciolacu în funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat şi au validat candidatura acestuia din partea partidului la alegerile prezidenţiale.

A fost un congres dominat de optimismul clasic al declarațiilor „generalilor” și mesajele de susținere totală pentru lider. Tot lor le-a revenit sarcina de a-i desființa pe liberali. Rând pe rând, Sorin Grindeanu, Lia Olguța Vasilescu, Mihai Tudose și alții au șters pe jos cu „partenerul” de guvernare, PNL. În schimb, Marcel Ciolacu a avut un discurs special croit pe teme economice, de politică externă, de familie, ușor patetic, dar care să-i ofere alura unui om de stat, cu preocupări serioase, altele decât răfuiala cu adversarii.

Și cam atât. Votul a fost o premieră: pe telefon, prin intermediul unui cod QR individual, pentru fiecare delegat.

PSD Dâmbovița va avea un reprezentant în noua conducere a partidului, Corneliu Ștefan fiind ales vicepreședinte – regiunea Sud. Altfel, delegația social-democraților dâmbovițeni poate fi regăsită în imaginile de mai jos, din timpul congresului.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.