Congresul PSD / primele imagini; ce schimbări apar în conducerea partidului / Dâmbovița are vicepreședinte național


Social-democrații își aleg, astăzi, noua conducere, în cadrul unui congres la Romexpo.

Președintele Marcel Ciolacu va primi un nou mandat la șefia partidului și, în același timp, va fi desemnat oficial drept candidat PSD pentru alegerile prezidențiale.

Schimbările apar în structura de conducere a partidului, acolo crește numărul de vicepreședinți pe domenii de activitate (de la 4 la 8) și apar nume noi. În viitoarea echipă vor fi 21 de posturi de conducere: 1 președinte, 1 secretar general, 2 prim-vicepreședinți, 1 președinte al Consiliului Național, 8 vicepreședinți regionali și 8 vicepreședinți pe domenii de activitate.

Președintele PSD și CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, este viitorul vicepreședinte național ca reprezentant al regiunii Sud-Muntenia. Numele său pe moțiunea lui Marcel Ciolacu este o confirmare a rezultatelor foarte bune pe care organizația le-a obținut în alegeri (numărul 1 în țară ca scor politic la localele din iunie).

Alte schimbări notabile:

  • înlocuirea Gabrielei Firea din funcția de prim-vicepreședinte cu Daniel Băluță, primarul Sectorului 4;
  • alegerea lui Marian Neacșu ca vicepreședinte pe regiune București-Ilfov;
  • apariția a 4 posturi noi de vicepreședinți pe domenii: Florin Jianu – Antreprenoriat, IMM și Mediul de afaceri, Elisabeta Lipă – Sport, Mihnea Costoiu – Educație și Victoria Stoiciu – Relația cu ONG-urile și dialog civic.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.