Eveniment sportiv de excepție: Turul Ciclist al României, în județul Dâmbovița / profilul etapei a 4-a, cu start și finish la Târgoviște

Federația Română de Ciclism, alături de Auchan și Agenția Națională pentru Sport în calitate de parteneri principali, anunță organizarea ediției cu numărul 56 a Turului României. Competiția se va desfășura în perioada 14-18 august pe un traseu de aproximativ 793 de km care pornește din Deva și trece, înainte de a ajunge la București, prin Alba-Iulia, Sebeș, Sibiu, Cristian și Târgoviște. Evenimentul va fi transmis integral, în direct, pe Digi Sport

Competiția este formată anul acesta din 5 etape, iar traseul evidențiază și de această dată zone și obiective turistice importante precum Cetățile Deva și Alba Carolina, stațiunea turistică Păltiniș, Curtea Domnească din Târgoviște, Turnul Chindiei etc. 

Județul Dâmbovița este privilegiat în această ediție a Turului și va găzdui etapa a 4-a, din 17 august, cu start și finish în municipiul – reședință. Vor fi 184 km pe traseul: Târgoviște – Moreni – Pucioasa – Vulcana Băi – Voinești – Târgoviște, cu 3 sprinturi și 3 cățărări de categoria C. Descrierea completă a etapei și profilul acesteiaAICI.

În Mica Buclă și-au anunțat deja participarea 25 de echipe din 14 țări: 5 din România, 3 din Germania, câte 2 din Austria, Cehia, Olanda, Polonia și Italia, câte o echipă din Kazahstan, USA, Franța, Muntenegru, Bulgaria, Ungaria și Croația. România va fi reprezentată la start de echipa națională, două echipe continentale – Mentorise MLMsuperstars și Vini Monzon – Savini Due OMZ, dar și de două echipe de club – Team Novak și Steaua București.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.