Celebrele Humvee din dotarea Armatei Române vor fi reparate la Moreni / plan ambițios al primarului ales, Gabriel Purcaru

Întreaga flotă de Humvee-uri americane aflate în dotarea  Armatei Române va avea parte de mentenanță și reparații la Automecania Moreni. Este o știre importantă, cu evidente consecințe economice locale, o reușită care se leagă de numele primarului recent ales al municipiului Moreni, Gabriel Purcaru. Împreună cu directorul Automecanica Moreni – Constantn Tocan și cu ministrul Economiei – Ștefan Radu Oprea, au fost convenite detaliile colaborării, una care vizează aducerea Uzinei la nivelul unui Centru Național pentru mentenanța și reparația autovehiculelor militare ușoare.

Gabriel Purcaru, primar ales al municipiului Moreni:

Humvee-urile aflate în dotarea Armatei Române, întreaga flotă , va beneficia de mentenanță și reparații la noi în județ, la Automecanica.

Trebuie să menționez că reușita se datorează susținerii pe care o avem din partea premierului României, Marcel Ciolacu, a președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și a ministrului Economiei, Ștefan Radu Oprea, echipa PSD știind cât de mult contează o strategie corectă de dezvoltare a municipiului Moreni și a județului Dâmbovița.

Deja, în urma discuțiilor pe care, alături de directorul Automecanica Moreni, Constantin Tocan, le-am avut cu ministrul Economiei, Ștefan Radu Oprea, primele două vehicule Humvee au intrat pe porțile uzinei pentru mentenanță și reparații.

Mai mult decât atât, pe lângă încheierea altor contracte ferme specifice industriei de apărare, intenția echipei noastre este aceea de a transforma Uzina Automecanica Moreni în Centru Național pentru mentenanța și reparația autovehiculelor ușoare pe roți și chiar șenilate din dotarea Armatei Române. Și aici avem tot sprijinul!

Nu în ultimul rând, împreună cu ministrul Oprea, s-a stabilit ca drumul de acces din DJ720 către Parcul Industrial Moreni și Uzina Automecanica Moreni să fie preluat de către Primăria Moreni. Am demarat alături de colegii mei din administrația municipiului procedurile necesare, astfel încât să putem moderniza drumul utilizat atât de cei 1.300 de angajați ai celor două societăți, cât și de șoferii care îl preferă ca variantă ocolitoare a municipiului Moreni.

Revigorarea Uzinei Automecanica Moreni și transformarea acesteia într-un centru național pentru mentenanța și reparația vehiculelor militare ușoare sunt rezultatul concret al muncii în echipă.

Beneficiile economice pentru municipiul Moreni și județul Dâmbovița sunt enorme, iar pentru acest lucru vreau să le mulțumesc tuturor, încă o dată, pentru susținere și implicare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.